Sukamaju, Cilodong, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sukamaju
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
KacamatanCilodong

Sukamaju nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilodong, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]