Sukamaju, Rancakalong, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Sukamaju
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Rancakalong

Sukamaju nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancakalong, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg