Sukamaju, Rancakalong, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Sukamaju

Peta lokasi Sukamaju
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Rancakalong
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sukamaju nyaéta salasahiji désa di kacamatan Rancakalong, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg