Sukamantri, Sukamantri, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Sukamantri
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Sukamantri

Sukamantri nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukamantri[1], Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Data BPS Jawa barat diakses 17 Maret 2009




Gnome-home.svg