Sukamukti, Katapang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukamukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKatapang

Sukamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Katapang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.