Sukamulya, Ujung Jaya, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukamulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanUjung Jaya

Sukamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ujung Jaya, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.