Lompat ke isi

Sukanegara, Pontang, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukanegara
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sukanegara
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanPontang

Sukanegara nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Pontang, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]


  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745