Lompat ke isi

Sukapura, Kertasari, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukapura
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sukapura
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKertasari
Pamaréntahan
 • Nami KuwuE.BUCHORI Periode 2007 dugi Ka 2013
Lega925,130 Ha
Pangeusi14.031 Jiwa

Sukapura nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kertasari, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Desa Sukapura mangrupa désa induk anu kawitna disebat Desa Nengkelan, anu legana kapungkur sakacamatan ayeuna tos janten 7 désa.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Struktur Organisasi Pamaréntah Desa Sukapura ayna tos disesuaikeun Sareng Perda Kabupaten Bandung No. ??? Tahun 2007. Jumlah aparatur pamaréntah désa aya 17 jalmi, diantawisna Kapala Desa, sekretaris désa, Kaur Keuangan, Kaur Umum, Kasi 4 jalmi, Kapala Dusun 5 jalmi, ditambih staf lain 4 jalmi.