Sukasari, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sukasari

Peta lokasi Kacamatan Sukasari
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat -
Lega 6,27 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 35.900 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sukasari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png