Lompat ke isi

Sukasari, Kaduhéjo, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukasari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sukasari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanKaduhéjo

Sukasari nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kaduhéjo, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.