Sukasirna, Campaka Mulya, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukasirna
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCampaka Mulya

Sukasirna nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Campaka Mulya, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg