Sukatani, Tapos, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Sukatani
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
KacamatanTapos

Sukatani nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tapos, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.