Sukawangi, Sukamakmur, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukawangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanSukamakmur

Sukawangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukamakmur, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg