Sukmajaya, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sukmajaya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
Lega1.804 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.76.05
Désa/kalurahan-

Sukmajaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.