Sukmajaya, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sukmajaya

Peta lokasi Kacamatan Sukmajaya
Propinsi Jawa Barat
Kota Dépok
Camat -
Lega 1.804 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Sukmajaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png