Sulé

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sulé lahir di Kota Cimahi Jawa Barat tanggal 15 Novémber 1976; salah saurang tukang bodor, panyanyi, aktor, jeung pamaén sinétron.[rujukan?] Anjeunna dikenal lantaran kamampuh ngabodorna nu lucu pisan sarta spontan jeung kréatif.[rujukan?] Mimiti dikenal sanggeus meunang dina acara API 1 (bareng jeung Ogi Suwarna jeung Obin Wahyudin dina grup lawak SOS) taun 2005 jeung Superstar Show jeung Jaja.[rujukan?] Karirna makin ningkat sanggeus peranna dina acara Opera Van Java dina Trans7 nu pamaén awalna André Taulany, Parto Patrio, Nunung, jeung Azis Gagap.[rujukan?] Sulé ogé jadi host di Netmediatama dina acara Ini Talkshow bareng jeung Andre Taulany sarta jadi dalang dina acara Bukan Sekedar Wayang.[rujukan?]