Suleue, Darussalam, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Suleue
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanDarussalam

Suleue nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darussalam, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Darussalam, Aceh Besar


Gnome-home.svg