Sumber Jaya, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sumber Jaya

Peta lokasi Kacamatan Sumber Jaya
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sumber Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Barat Citakan:Sumber Jaya, Lampung Barat


Nuvola filesystems folder home.png