Sumber Karya, Binjai Timur, Binjai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sumber Karya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBinjai
KacamatanBinjai Timur

Sumber Karya nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Binjai Timur, Kota Binjai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Binjai Timur, Binjai


Gnome-home.svg