Sumberjaya, Sumur, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sumberjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanSumur

Sumberjaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sumur, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg