Sumuranja, Pulo Ampél, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sumuranja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanPulo Ampél

Sumuranja nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Pulo Ampél, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745