Sundawenang, Salawu, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa ciangir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
{{{dati2}}}[[{{{dati2}}} kuningan|kuningan]]
Kacamatancibingbin
Pamaréntahan
 • Nami Kuwuaco tarso

[[Kategori:Kalurahan/désa di {{{dati2}}} kuningan|ciangir]]

ciangir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan cibingbin, Kabupatén kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Ciangir, kuningan