Sungai Mas, Acéh Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Sungai Mas, Aceh Barat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sungai Mas
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.05.03
Désa/kalurahan-

Sungai Mas nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Kulon, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Sungai Mas, Acéh Kulon