Sunter Agung, Tanjung Priok, Jakarta Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sunter Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Utara
KacamatanTanjung Priok

Sunter Agung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tanjung Priok, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg