Suranenggala Kulon, Kapetakan, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Suranenggala Kulon
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Kapetakan

Suranenggala Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kapetakan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg