Surian, Surian, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Surian
Kalurahan/Désa
[[File:google map
Peta lokasi Kalurahan {{{nama}}}|250px]]
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSurian
Pamaréntahan
 • Nami Kuwuema setiawan periode 2007-2013
Lega700 km2
Pangeusi2500
Kapadetan1/300 m

Surian nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Surian, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.Daerah anu kaasup agraris kurang leuwih 90% wargana patani anu ngagarap sawah jeung huma




Gnome-home.svg