Susoh, Aceh Barat Daya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Susoh

Peta lokasi Kacamatan Susoh
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Barat Daya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Susoh nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Barat Daya Citakan:Susoh, Aceh Barat Daya


Nuvola filesystems folder home.png