Kabupatén Acéh Kidul Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Acéh Kidul Kulon
Lambang-abdya.jpg

Lambang Kabupatén Acéh Kidul Kulon
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Lokasi Aceh Kabupaten Aceh Barat Daya.svg

Peta lokasi Kabupatén Acéh Kidul Kulon
Motto Sapeu Kheun Sahoe Langkah
Propinsi Nanggroe Acéh Darussalam
Ibukota Blangpidie
Lega Wilayah 2.334,01 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
126.036 jiwa (2010)
54 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
9
132
Dasar hukum UURI Nomor 4 Tahun 2002
Tanggal 10 April 2002
Bupati Ir. Jufri Hasanuddin, MM
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0659
DAU Rp. 362.624.746.000,- (2013)

Ramatloka: www.acehbaratdayakab.go.id

Kabupatén Acéh Kidul Kulon, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Nanggroe Acéh Darussalam.[rujukan?] Ibu kotana nyaéta Blangpidie.[rujukan?]

Wawatasan Wilayah[édit | édit sumber]

Babagian Administratif[édit | édit sumber]

  • Kacamatan Babah Rot
  • Kacamatan Blang Pidie
  • Kacamatan Jeumpa
  • Kacamatan Kuala Batee
  • Kacamatan Lembah Sabil
  • Kacamatan Setia
  • Kacamatan Susoh
  • Kacamatan Manggeng
  • Kacamatan Tangan-Tangan


Flag of Indonesia.svg