Syiah Utama, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Syiah Utama

Peta lokasi Kacamatan Syiah Utama
Propinsi Acéh
Kabupatén Bener Meriah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Syiah Utama nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Bener Meriah Citakan:Syiah Utama, Bener Meriah


Nuvola filesystems folder home.png