Ténjo, Ténjo, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ténjo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanTénjo

Ténjo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ténjo, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg