Ténjolaut, Cikalong Wétan, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ténjolaut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung Kulon
KacamatanCikalong Wétan

Ténjolaut nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.