Téoréma De Finetti

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Dina téori probabilitas, téoréma de Finetti nerangkeun kunaon observasi bisa digantikeun mangrupa kondisional bébas tina sababaraha (umumna) kuantitas teu ka-observasi nu mana epistemic probability sebaran bakal ditangtukeun. Ieu ngaran keur ngahargaan ka Bruno de Finetti.


Nulis.jpg