Takokak, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Takokak

Peta lokasi Kacamatan Takokak
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 142,16 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 52.527 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Takokak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

Lambang Cianjur.jpg

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang



Nuvola filesystems folder home.png