Talang Babat, Muara Sabak Barat, Tanjung Jabung Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Talang Babat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Timur
KacamatanMuara Sabak Barat

Talang Babat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Muara Sabak Barat, Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Muara Sabak Barat, Tanjung Jabung Timur


Gnome-home.svg