Taman nasional

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Taman Nasional Gedé Pangrango

Taman nasional nyaéta kawasan pikeun ngamumulé alam anu boga ékosistem asli, anu dikokolakeun kalawan sistem zonasi anu dimangpaatkeun pikeun tujuan panalungtikan, élmu pangaweruh, atikan, budaya, pariwisata, jeung rékréasi.[1] Taman nasional mangrupa salah sahiji wanda kawasan konservasi anu ditangtayungan, biasana ditangtayungan ku pamaréntah.

Tingali ogé[edit | edit source]

Rujukan[edit | edit source]

  1. Atlas Nasional Indonesia. Penerbit Bakosurtanal (Badan Koordinasi Survey dan Pemetaan Nasional). Cibinong, Bogor 2008. ISBN 978-979-26-6938-1. Hal 158.


Nulis.jpg