Taman nasional

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taman Nasional Gedé Pangrango

Taman nasional nyaéta kawasan pikeun ngamumulé alam anu boga ékosistem asli, anu dikokolakeun kalawan sistem zonasi anu dimangpaatkeun pikeun tujuan panalungtikan, élmu pangaweruh, atikan, budaya, pariwisata, jeung rékréasi.[1] Taman nasional mangrupa salah sahiji wanda kawasan konservasi anu ditangtayungan, biasana ditangtayungan ku pamaréntah.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Atlas Nasional Indonesia. Penerbit Bakosurtanal (Badan Koordinasi Survey dan Pemetaan Nasional). Cibinong, Bogor 2008. ISBN 978-979-26-6938-1. Hal 158.


Nulis.jpg