Cagar alam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
ויקיפדיה אוהבת אתרי מורשת 2014 - אתרי עתיקות בצפון הארץ - עין אפק (21).JPG

Cagar alam nyaéta hiji wewengkon suaka alam nu ku sabab kaayaan alamna mibanda kahususan dina hal tututwuhan, sasatoan, katut ekosistemna atawa ekosistem tinangtu, wewengkon ieu kudu ditangtayungan sangkan kamekaranana lumangsung sacara alami. Conto wewengkon nu dijadikeun cagar alam di Indonesia nyaéta Pananjung Pangandaran di Jawa Kulon, Nusa Kambangan di Jawa Tengah, tur Pulo Rambut di Kapuloan Sarebu, Jakarta.


Nulis.jpg