Tamansari, Tamansari, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tamansari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Tamansari
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu A. Mahmud

Tamansari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Tamansari, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg