Tamansari, Tamansari, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tamansari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanTamansari
Pamaréntahan
 • Nami KuwuA. Mahmud

Tamansari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Tamansari, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg