Tamansari, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tamansari

Peta lokasi Kacamatan Tamansari
Propinsi Jawa Barat
Kota Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tamansari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png