Tamansari, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tamansari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.78.07
Désa/kalurahan-

Tamansari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.