Tambakserang, Bantarkawung, Brebes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tambakserang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Brebes
Kacamatan Bantarkawung

Tambakserang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bantarkawung, Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)