Tamiang Hulu, Acéh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tamiang Hulu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tamiang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.16.07
Désa/kalurahan-

Tamiang Hulu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tamiang, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Tamiang Hulu, Acéh Tamiang