Tanara, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.04.14
Désa/kalurahan-

Tanara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia. Wewengkon ieu kakoncara pisan margi ajengan ageung, Syaikh Nawawi al-Bantani, guru kanggo para ajengan Indonésia sarta guru ageung di Mekkah, wedal di dieu.