Tanara, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tanara

Peta lokasi Kacamatan Tanara
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tanara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia. Wewengkon ieu kakoncara pisan margi ajengan ageung, Syaikh Nawawi al-Bantani, guru kanggo para ajengan Indonésia sarta guru ageung di Mekkah, wedal di dieu.



Nuvola filesystems folder home.png