Tangerang, Tangerang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Tangerang
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Tangerang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Tangerang, Tangerang


Nuvola filesystems folder home.png