Tangerang, Tangerang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tangerang

Peta lokasi Kacamatan Tangerang
Propinsi Banten
Kota Tangerang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tangerang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Tangerang, Tangerang


Nuvola filesystems folder home.png