Tanggeung, Tanggeung, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanggeung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanTanggeung

Tanggeung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanggeung, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg