Tanjung, Surian, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSurian

Tanjung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Surian, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg