Tanjung Barat, Jagakarsa, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Tanjung Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanJagakarsa

Tanjung Barat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jagakarsa, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg