Tanjung Barat, Jagakarsa, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kalurahan  Tanjung Barat
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Jagakarsa

Tanjung Barat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jagakarsa, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg