Tanjung Morawa, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tanjung Morawa

Peta lokasi Kacamatan Tanjung Morawa
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 131,75 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 227.051 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tanjung Morawa nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Tanjung Morawa, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png