Tanjung Morawa, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanjung Morawa
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega131,75 Kilométer pasagi
Pangeusi227.051 (2019) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.02
Désa/kalurahan-

Tanjung Morawa nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Tanjung Morawa, Deli Serdang