Tanjung Purba Tua, Barumun Selatan, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjung Purba Tua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBarumun Selatan

Tanjung Purba Tua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Barumun Selatan, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Barumun Selatan, Padang Lawas


Gnome-home.svg