Tanjung Sari, Blambangan Umpu, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjung Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanBlambangan Umpu

Tanjung Sari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Blambangan Umpu, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Blambangan Umpu, Way Kanan


Gnome-home.svg