Tanjunghurip, Ganéas, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjunghurip
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanGanéas

Tanjunghurip nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ganéas, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg