Tanjungsari, Sukaluyu, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjungsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanSukaluyu

Tanjungsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaluyu, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg