Tanjungwangi, Tanjungmedar, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tanjungwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanTanjungmedar

Tanjungwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjungmedar, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.